Pasi la partneren, Stine kapet mat me Roza Latin

Në dhjetor të 2018-ës, Stine bëri të ditur se ishte ndarë nga partnerja e tij prej disa vitesh, Graciela, me të cilën ka edhe një vajzë. Të dy treguan shumë respekt për njëri-tjetrin pavarësisht ndarjes dhe kanë treguar se mbesin miq…